Cloud Thinking

Η εταιρεία μας

Η πραγματική αξία της επιχείρισης βρίσκεται στους ανθρώπους και στη πραγματική κατανόηση προσδοκιών των συνεργατών της.

Σχετικά με εμάς

Έχουμε συνεργαστεί με ένα ευρή φάσμα επιχειρήσεων, απο startup μέχρι international, διαδραματίζοντας αναπόσπαστο ρόλο στις καμπάνιες επωνυμίας, σχεδίασης και μάρκετινγκ.

Πιστεύουμε στις πρώτες εντυπώσεις, ειδικά στη σημερινή αγορά, όπου οι καταναλωτές κατακλύζονται απο brands, γραφικά και διαφημιστικά θέματα κάθε λεπτό της ημέρας. Γι'αυτό έχει σημασία η διαφοροποίηση. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτό που κάνουμε.

Η Cloud Thinking κατανοεί ότι η πραγματική αξία της επιχείρησης προκύπτει μέσω της αρμονικής συνεργασίας. Αυτή η συνεργασία είναι θεμελιώδης και μπορεί να επιτευχθεί ακούγοντας ενεργά τις αγορές και εισάγοντας ένα μοντέλο εργασίας που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ μας και πάντα με προσήλωση στον εκάστοτε στόχο.

Το digital marketing είναι μια απαραίτητη και αποτελεσματική μέθοδος προώθησης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας στη σύγχρονη εποχή. Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων, έχει αναβαθμίσει την αναζήτηση πελατών και την επικοινωνία με αυτούς.

Η δημιουργία ενός website είναι η αρχική κίνηση για την ύπαρξη μιας εταιρείας στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή παρουσία είναι απαραίτητη για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σε μια μεγάλη αγορά. Η δημιουργία ενός website περιλαμβάνει τη σχεδίαση, την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό του περιεχομένου και την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Η προώθηση του περιεχομένου μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι επίσης απαραίτητη για την προβολή της εταιρείας

Το Branding και η συμβουλευτική είναι δύο αναπόσπαστα κομμάτια του επιχειρηματικού κόσμου. Με την έννοια του branding, επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό αναγνωρίσιμο προφίλ και εικόνα που θα ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές τους. Η συμβουλευτική, από την άλλη, παρέχει ειδίκευση και συμβουλές για τη βελτίωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Οι εταιρείες που απευθύνονται σε επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα του branding και της συμβουλευτικής, πρέπει να βρίσκουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να τους βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους. Ένας καλός σύμβουλος θα έχει την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία και τις ικανότητες που απαιτούνται για να παρέχει αξιόπιστες συμβουλές.

3

ΧΩΡΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

25

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

25000

ΓΡΑΜΜΕΣ
ΚΩΔΙΚΑ

7

ΓΛΩΣΣΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι Υπηρεσίες Μας

Website Design & Development

Αν επιθυμείτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας ή τον επανασχεδιασμό της, η Cloud Thinking αναλαμβάνει απο την έρευνα και την ανάλυση των αναγκών σας μέχρι την τελική παράδοση πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Digital Marketing

Η ομάδα των digital marketing experts είναι δίπλα σας για τις πιο αποδοτικές διαφημιστικές σας προωθήσεις, είτε πρόκειται για social media, είτε διαφημίσεις Google, καθώς επίσης και για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού newsletter.

Branding & Consulting

Δημιουργούμε την πιο ιδανική εικόνα για εσάς και την επιχείρησή σας σύμφωνα πάντα με την συμβουλευτική μας ακολουθώντας τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας.

Subscribe

Contact Form

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Cloudthinking και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Τα Γραφεία μας

Θεσσαλονίκη

Εθνικής Αντιστάσεως 173
ΤΚ 55134 Καλαμαριά
Τ: +30 2310 477725
Τ: +30 2310 415740
E: info@cloudthinking.gr

Αθήνα

Λεωφόρος Κηφισιάς 360A &
Μαραθώνος 2
ΤΚ 15233 – Χαλάνδρι
T: +30 210 681 0690
E: info@cloudthinking.gr

Sofia

Bulevard Aleksander
Stamboliyski 55
PC 1000, Sofia, Bulgaria
T: +359 24 928 512
M: +359 885 882 221
E: info@cloudthinking.gr

Petrich

Polkovnik Drangov
str.2, PC 2850,
Petrich, Bulgaria
T: +359 24 928 512
M: +359 885 882 221
E: info@cloudthinking.gr

Λευκωσία

Στασάνδρου 7
ΤΚ 1060 – Λευκωσία – Κύπρος
M: +357 99 896807
E: info@cloudthinking.gr

Find Us:

Copyright 2023 © Cloudthinking.gr All Rights reserved